Om Oss

Vi är ett flyttföretag med lång erfarenhet inom branschen, och vi erbjuder flytthjälp och andra relaterade tjänster till både privatpersoner och företag. Hos oss får du en professionell och förstklassig flyttservice till förmånliga priser. Här kan du få hjälp med det mesta som hör flytten till. Vi hjälper dig med allt från besiktning, packning och uppackning, bärhjälp, lastning och lossning, transport, utplacering av nya möbler, flyttstädning med mera.

Skicka ditt telefonnummer eller mail så kontaktar vi dig! Klicka här.

Mångårig erfarenhet

Oavsett om du ska flytta inom närområdet, flytta till andra delar av landet eller till och med utomlands så har vi möjligheten att hjälpa dig med det du behöver. Tack vare våra kunniga och erfarna samarbetspartners kan du få hjälp med din flytt både inom Sverige och utanför dess gränser. Vår mångåriga erfarenhet innebär att vi kan branschen och vi vet vad som behöver göras. Om du har några frågor eller funderingar kring din flytt kontakta gärna vår professionella och hjälpsamma kundservice.

Inget jobb för litet eller stort

Inget uppdrag är för stort eller för litet för oss, och anlitar du oss kan du vara trygg i att din flytt är säker och där vi använder de nödvändiga hjälpmedlen för att korrekt förflytta dina ägodelar. Vi har ansvarsförsäkring och kan givetvis garantera att vi har alla tillstånd och certifikat som krävs för att utföra en flytt.

Vi är flexibla och skräddarsyr gärna en helhetslösning som passar just dig. Kontakta oss för personlig service och en kostnadsfri offert.

Vi innehar F-skattsedel.